Precíz hőszigetelés

Hőszigetelés

Amikor valaki családi házat építtet, magától értetődő, hogy terveznek rá hőszigetelést is.
Bátran mondható, hogy hosszú távon ez az egyik legfontosabb dolog, hiszen ennek köszönhetően csökkenthetjük a rezsinket, és az évek során komoly anyagi megtakarításra tehetünk szert a precízen kivitelezett hőszigetelés segítségével.

Két kulcsfontosságú dolgot kell szem előtt tartani a hőszigetelés során. Az egyik, a hőszigetelés minősége és vastagsága. Nem szabad spórolni a hőszigetelésen! Utólag már jóval drágább vastagabb hőszigetelésre cserélni a régit, vagy rászigetelni a már szigetelt házra. Inkább eleve szigeteljünk vastagabb, jobb hőszigetelő képességű anyaggal, minthogy később megbánjuk, hogy miért lett olyan kevés az a hőszigetelés.

A hőszigetelés során a másik fontos dolog, hogy a kivitelező precíz legyen. Nem maradhat sehol sem szigeteletlen része a háznak! Ehhez már a tervezés során is oda kell figyelni, hogy teljes, hőhídmentes szigetelés legyen kialakítható.
Ha megfelelő, rutinos szakembereket választunk, akkor azért jó esélyünk van rá, hogy minőségi, precíz munkát kapunk, és sok örömünket lelhetjük az új házunk hőszigetelésében is, amikor megkapjuk a fűtésszámlákat.

Megosztás