Ismered a Kockásfülű nyúl plüsst?

Kockásfülű nyúl

A Kockásfülű nyúl a 70-es évek egyik ikonikus magyar rajzfilmje. A bájos és tanulságos történetek főszereplője egy zöld színű nyuszi, akinek az óriási fülei rózsaszín és fehér kockákból áll. (persze ezek nem kockák, hanem csak négyzetek).
A nyuszi egyik fő tulajdonsága, hogy tud repülni. Csak összecsavarja a füleit és mint egy helikopter forgatja a feje felett.

Miért jó, hogy tud repülni a Kockásfülű nyúl plüss?



Minden mese úgy kezdődik, hogy Kockásfülű nyúl felkel, tornázik, előveszi a távcsövét és körülnéz a városban ahol lakik. Mivel ez a nyúl egy emeletes ház tetején lakik, ezért nagyon messzire ellát. Elsősorban a barátait keresi, akik a gyerekek. Valamiért mindig történik valami konfliktus és a nyuszi odarepül és megoldja a problémát.
A mese főszereplőjéből készült többféle játék, pl plüssfigura, társasjáték, valódi fa mesekocka is. Ha szeretnél ilyen Kockásfülű nyúl plüssfigurát otthonra akkor számtalan lehetőségből választhatsz, mert van belőle álló és ülő formájú nagyobb, illetve kisebb kulcstartó változat is. A nagyobb Kockásfülű nyúl plüss játékhoz és alváshoz ideális. Sokan szeretik eljátszani a mesét otthon is, nekik készülnek a Kockásfülű nyúl plüss kesztyűbáb változatok.

Miért lett sikeres a Kockásfülű nyúl?



A mesefilmben bájos szereplők vannak, hangulatos zene, tanulságos történet jelenik meg, amivel mind a gyerekek, mind a szüleik könnyen tudnak azonosulni. Olyan problémák kerülnek feldolgozásra, amik a hétköznapokban is megjelenhetnek, ezért életszerű a mese és mesén keresztül a megoldás is.

Megosztás