Ezért választottam online tanfolyamot

Nyelvtanfolyam

Pár hete álltam neki megoldást keresni arra, hogy hogyan tanulhatnék meg viszonylag gyorsan angolul. Több lehetőség is van, így végignéztem, melyik milyen előnnyel és hátránnyal jár.

Kezdtem a magántanárokkal. Igen, elég hatékonynak tűnik, hogy egy tanár csak velem foglalkozik, minden hibát kijavít, stb, azonban elég borsosoak az óradíjak. Épp emiatt ezt a lehetőséget elvetettem.

Aztán megnéztem, hogy milyen csoportos oktatási lehetőségek érhetők el. Nyilván ez az amit általában tanfolyamnak neveznek. :)
Szóval végignéztem a tanfolyamokat. Sok szempontnak kell megfelelni. Legyen olyan csoport, ami az én alapszintű tudásomnak megfelelő szintről indul. Legyen viszonylag megközelíthető helyen, ne kelljen órákat az utazással töltenem. Legyen jó időpontban a tanfolyam. Szóval sok-sok szempont jött fel.
Na a nagy keresgélésben jött fel pár hirdetés, mégpedig online angol tanfolyam kapcsán. Megnéztem, és rájöttem, hogy ezt nekem találták ki. Nincs utazás, jók az időpontok, szintfelmérő is van, stb. Így választottam végül egy szuper online angol nyelvtanfolyamot, amivel nagyon elégedett vagyok.

Megosztás